Wiurilan kesä 2020

TIE JONKA VALITSIN
Ryhmänäyttely Wiurilan kartanon näyttelytiloissa

Veistoksiani on koko kesän nähtävänä Wiurilan kesän nykytaiteen näyttelyssä Tie jonka valitsin. Wiurilan kesä on Varsinais-Suomen laajin nykytaiteen katselmus, mukaan on valittu teoksia 37 taiteilijalta.

Wiurilan kesän seitsemännen näyttelykauden taiteilijat pohtivat teoksissaan luonnon- ja koko ympäröivän maailman tilaa, mutta kantaa otetaan herkästi ja tutkivasti, tarkkailijan roolissa, ei kovaäänisen provokatiivisesti. Heikkoja signaaleja sekä luodaan että tulkitaan.

Ollaan taitekohdassa, uuden alussa, ilmassa on muuttumisen energiaa. On valittava tie, jota lähdetään kulkemaan. Nykytilanne todetaan realistisesti, mutta muutos ei synny ahdistuksesta, vaan hiljaisesta liikkeestä, hitaasta kasvusta, toiveikkuuden ylläpitämisestä sekä elämän hallitsemattomuuden hyväksymisestä. Katsomalla maailmasta tehtyä kuvaa voimme yrittää ymmärtää maailmaa.

Wiurilan Kesä kutsuu elämykseen, jossa katsojan aisteja ruokitaan korkeatasoisella taiteella, yllättävällä ympäristöllä ja ajatuksia herättävällä kokonaisuudella.

Näyttely on avoinna 12.6.-30.8.2020 päivittäin klo 11-18. Suljettu juhannuksena 19.-21.6. Näyttelyyn on vapaa pääsy. #wiurilankesa